Linkedin. Facebook. Twitter. Instagram. Youtube.

BLOG

En aquest blog descobriràs en què treballem. A més podràs estar a l'última sobre desenvolupament web, innovació, mètodes de treball i molt més.

En l'era digital actual, el sector del retail s'enfronta a desafiaments i oportunitats úniques. Amb consumidors cada vegada més exigents i un mercat en constant evolució, les empreses han d'adoptar tecnologies innovadores per a mantenir-se rellevants i competitives.

La sostenibilitat i la reducció d'emissions de gasos d'efecte hivernacle són temes cada vegada més rellevants en l'àmbit empresarial. Calcular i gestionar la petjada de carboni s'ha convertit en una eina essencial per a avaluar i controlar l'impacte ambiental d'una empresa.

L'automatització ha emergit com un assumpte de gran rellevància en l'entorn empresarial contemporani.

En l'era actual de la transformació digital, les empreses busquen constantment maneres de millorar la seva rendibilitat i mantenir la seva competitivitat en el mercat.

En el post anterior parlàvem de consells sobre com millorar les estructures dels equips de treball en una empresa per a promoure espais plurals d'innovació i com permetre que els treballadors siguin el motor del teu ecosistema d'innovació.

Quan parlem de com millorar la producció innovadora d'una empresa, la solució més òbvia és augmentar despeses. Ja siguin en formació per als treballadors, en nous tècnics o en un pla estratègic.