Linkedin. Facebook. Twitter. Instagram. Youtube.

BLOG

En este blog descubrirás sobre qué trabajamos. Además podrás estar a la última sobre desarrollo web, innovación, métodos de trabajo y mucho más.

La sostenibilitat i la reducció d'emissions de gasos d'efecte hivernacle són temes cada vegada més rellevants en l'àmbit empresarial. Calcular i gestionar la petjada de carboni s'ha convertit en una eina essencial per a avaluar i controlar l'impacte ambiental d'una empresa.

L'automatització ha emergit com un assumpte de gran rellevància en l'entorn empresarial contemporani.

En l'era actual de la transformació digital, les empreses busquen constantment maneres de millorar la seva rendibilitat i mantenir la seva competitivitat en el mercat.

En el post anterior parlàvem de consells sobre com millorar les estructures dels equips de treball en una empresa per a promoure espais plurals d'innovació i com permetre que els treballadors siguin el motor del teu ecosistema d'innovació.

Quan parlem de com millorar la producció innovadora d'una empresa, la solució més òbvia és augmentar despeses. Ja siguin en formació per als treballadors, en nous tècnics o en un pla estratègic.

És clar que en un món on la transformació digital ha arribat per a quedar-se, tota organització ha de comptar amb la capacitat per a recopilar, seleccionar, organitzar, analitzar i interpretar un gran volum de dades.